Ciocolată Caldă Picantă
Ciocolata fierbinte picantă este o fără gluten băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ancho chile, lapte, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Picant, Cidru Picant Cu Țepi, și Supă de roșii cu țepi și picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, smântâna, zahărul, chile și bățul de scorțișoară într-o cratiță medie;răzuiește semințele din fasolea de vanilie și adaugă cod. Aduceți la foc mic; scoateți de pe foc,acoperiți și lăsați să se absoarbă 15 minute.
Îndepărtați chile, bățul de scorțișoară șivanilie pod; aruncați.
Adăugați ciocolată și încălziți la foc mediu-mare, amestecând constant, până când ciocolata este topită și amestecul este neted, aproximativ 5 minute.
Scoateți ciocolata fierbinte de pe foc și adăugați lichior.
Faceți înainte: ciocolată caldă (fărălichior) se poate face cu 1 zi înainte.
Lasă să se răcească;acoperiți și răciți. Reîncălziți și adăugați lichior doarînainte de servire.