Ciocolată Caldă Mexicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciocolata caldă mexicană. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Salată De Pui Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, jumătate și jumătate și 2 din bețișoarele de scorțișoară într-o cratiță mică. Se încălzește la foc mediu-mic, apoi se amestecă discurile de ciocolată. Se amestecă până se topește (deși vor exista în continuare particule minunate de ciocolată pe tot parcursul). Dacă este prea ciocolată pentru tine, stropește puțin lapte. Dacă nu este suficient de dulce pentru dvs., adăugați 1 linguriță de zahăr.
Serviți în Căni acoperite cu marshmallows prăjite și așezați un băț de scorțișoară în fiecare cană.