Ciocolată Caldă Mexicană
Nevoie de un băutură fără gluten? Ciocolata caldă mexicană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr brun, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Sos Fierbinte De Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu. Odată ce laptele este fierbinte și abur, amestecați ciocolata tocată și zahărul și amestecați până se topește.
Scoateți din căldură. Amestecați scorțișoara, vanilia și cayenne, asigurându-vă că ciocolata fierbinte este netedă.
Puneți în căni și folosiți un băț de scorțișoară pentru a amesteca.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.