Ciocolată Caldă Cu Trufe
Ciocolata caldă cu trufe este o fără gluten băutură. O porție conține 596 calorii, 12g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de mentă, praf de espresso instant, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, și Înțelepciunea pură a ciocolatei: 5 beneficii reale pentru sănătate ale ciocolatei negre + gustările sănătoase de trufe de ciocolată ale Alisei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți laptele la foc mediu până când se formează bule în jurul părților laterale ale tigaiei (nu fierbeți).
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata, zahărul brun, pudra de espresso, vanilia și sarea până se omogenizează. Reveniți la foc; gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Se toarnă în cani; top cu aroma dorită de frisca.
Pentru a pregăti frisca dulce de leche: într-o tigaie grea, topiți zahărul până devine auriu. Se amestecă treptat smântâna; gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul.
Se transferă într-un castron mic; se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Frișcă de ciocolată: într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați sirop de ciocolată; bateți până se formează vârfuri tari.
Frișcă de mentă: într-un castron mic, bateți smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și extrageți; bateți până se formează vârfuri tari.
Frisca de cafea: într-un castron mic, bateți smântâna și pudra de espresso până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr; bateți până se formează vârfuri tari.
Garnisiți cu boabe de cafea, dacă doriți.
Frișcă irlandeză: într-un castron mic, bateți smântâna și lichiorul până se formează vârfuri tari.