Ciocolată Caldă Cu Aromă De Portocale

Ciocolată Caldă Cu Aromă De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciocolata caldă cu aromă de portocale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată măcinată și cacao, lapte, portocale buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mousse Cu Aromă De Ciocolată Portocalie, Unt Cu Aromă De Portocale-Caise, și Clafoutis cu căpșuni și rubarbă cu aromă de portocale.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cu grijă coaja din portocale folosind un cojitor de legume, asigurându-vă că nu obțineți nicio parte albă a cojii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați coaja portocalie și laptele într-o cratiță mare, rezervând pulpa portocalie pentru o altă utilizare. Aduceți amestecul de lapte la foc mic la foc mediu-mare, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
4
Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită într-un bol, aruncând coaja portocalie. Întoarceți laptele în tigaie. Se amestecă ciocolata. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se toarnă în 6 căni; topiți fiecare porție cu topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
6
Garnisiți cu bucle portocalii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
7
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista