Ciocolată Caldă Aztecă
Nevoie de un băutură fără gluten? Ciocolata caldă aztecă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 703 calorii, 12g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru 2,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 156 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole de vanilie, băț de scorțișoară, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Ciocolată Caldă Aztecă Picantă, Ciocolată caldă aztecă picantă cu Chili, scorțișoară și Mezcal, și Cacao Fierbinte Aztec Kahl.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru ciocolata fierbinte: aduceți laptele la foc mic într-o cratiță mare, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați ciocolata, guajillo chile, batonul de scorțișoară și fasolea de vanilie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți timp de 10 minute, șoptind constant pentru a dezvolta puțină spumă și topiți complet ciocolata.
Scoateți chile, fasolea de vanilie și bățul de scorțișoară din amestecul fierbinte.
Pentru frisca: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici sau într-un vas mare de amestecare din sticlă cu un mixer manual, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul pudră și bateți până la vârfuri rigide.
Se toarnă ciocolata fierbinte într-o cană. Dollop cu frisca si praf cu scortisoara si praf de chili.