Ciocolată Caldă
Ciocolata calda ar putea fi doar bautura pe care o cautati. Această rețetă servește 1 și costă 1,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 583 calorii, 13g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fistic, frișcă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Amestec De Ciocolată Caldă {Pumpkin Spice Hot Chocolate}, Ciocolată caldă mexicană condimentată fierbinte cu înghețată pudrată cu pudră de Chili, și Ciocolată Caldă Franceză-Ciocolată Caldă Pariziană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți pudra de cacao, zahărul, amidonul de porumb, laptele praf, scorțișoara, sarea și pudra de vanilie împreună cu laptele într-o cratiță. Aduceți la fierbere în timp ce continuați să amestecați amestecul pentru a nu arde ciocolata.
Adăugați frisca în partea de jos a cănii de servire și atingeți partea de jos pentru a vă așeza.
Se toarnă amestecul de ciocolată fierbinte peste frisca din cana de servire. Continuați să urmăriți reacția erupției vulcanului.
Adăugați așchii de ciocolată și fistic pe vârful vulcanului.