Ciocolată & Unt De Arahide Chip Cookie Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele cu ciocolată și unt de arahide. Această rețetă servește 36 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 193 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de făină nealbită, chipsuri de ciocolată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 71 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Prăjituri Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide, Batoane Cookie Cu Unt De Arahide / Ciocolată, și Batoane De Prăjituri Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 10 vas de jeleu de 15 inci cu spray de copt. Pentru bare mai groase, puteți utiliza o tigaie de 9 cm 13 inch, dar probabil va trebui să reglați timpul de coacere.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea și se fixează aside.In un alt castron mare, combinați untul topit fierbinte și zahărul brun, amestecând până se omogenizează. Lăsați amestecul să se răcească ușor.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de făină. Asigurați-vă că amestecul este rece (nu doriți să topiți chipsurile prea repede!) apoi adaugațichips și nuci.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți barele timp de 24 până la 26 de minute, până când blatul lor este strălucitor și auriu. Nu coaceți prea mult (eu ușor sub-coapte) sau barele vor fi uscate; un tester de tort introdus în centru nu va ieși curat.
Scoateți barele din cuptor și răciți-le la temperatura camerei înainte de tăiere.