Ciocolată Albă Zmeură Cheesecake Brownies
Reteta Ciocolata alba zmeura cheesecake Brownies ar putea satisface pofta ta American în jurul 1 oră și 5 minute. O porție conține 574 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,27 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de zmeură strecurate, ciocolată, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Nu preîncălziți încă cuptorul. Căptușiți o tigaie metalică pătrată de 9 inci cu hârtie pergament sau antiaderentă foil.In un bol de amestecare mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați untul și ambele bomboane de ciocolată. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde. Se amestecă bine. Continuați microundele la 50% putere și amestecați la fiecare 30 de secunde până când amestecul este topit și neted.
Adăugați ambele zaharuri, sare și vanilie în amestec și amestecați bine. Se amestecă ouăle, unul câte unul.
Adăugați făina de tort și amestecați până se omogenizează. Nu bate.
Răspândiți amestecul pe fundul tăvii și puneți-l în congelator timp de 1 oră.Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. topiți chipsurile albe într-un vas mic pentru microunde, folosind 50% din putere și amestecând la fiecare 30 de secunde. Alternativ, le puteți topi într-un castron așezat, dar fără a atinge apa fierbinte.
Lasă-i să se răcească slightly.In un castron mare de amestecare, bate crema de branza si zaharul pana se amesteca bine, răzuire părți ale castron. Bateți în vanilie și chipsuri albe topite.
Adăugați ouăle și amestecați doar până se amestecă.
Scoateți aluatul de brownie din congelator (ar trebui să fie ferm și foarte rece, dar nu o cărămidă solidă de gheață) și întindeți amestecul de cheesecake deasupra.Aruncați aproximativ 10 lingurițe de conserve de zmeură peste amestecul de cheesecake și trageți un cuțit pentru a face vârtejuri.
Coaceți pe raftul central la 163° timp de aproximativ 45 până la 50 de minute. Cheesecake-ul ar trebui să apară așezat în jurul marginilor, dar jiggly în centru. Se va configura și se răcește, așa că nu fiți tentați să coaceți prea mult.
Lăsați brownies-urile să se răcească complet, apoi transferați la frigider și răciți peste noapte.Prindeți hârtia pergament, ridicați-o din tigaie și tăiați brownies-urile în pătrate.