Ciocolată Acoperită Cu Ciocolată
Ciocolata acoperită cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Charles Chocolates Trufe De Ciocolată Dulce-Amăruie, lac champlain ciocolată da - away și flourless ciocolata neagra torte, și Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți trufele din ambalajele lor și pregătiți-le.
Întindeți o foaie de hârtie pergament.
Într-un cazan dublu, topiți 1 cană de bucăți de ciocolată la foc mic. De asemenea, puteți încălzi ciocolata la cuptorul cu microunde, în trepte de 20 de secunde, până se topește.
Scufundați o trufă de ciocolată în ciocolata topită, acoperind peste tot.
Îndepărtați folosind o furculiță, atingând partea laterală a vasului sau a tigaiei pentru a lăsa excesul de ciocolată să se scurgă.
Transferați pe hârtia pergament de așteptare. Dacă doriți, adăugați stropi.
Repetați cu trufele rămase; odată terminat, lăsați bomboanele acoperite cu ciocolată să se stabilească aproximativ o oră și jumătate sau până când stratul s-a întărit.