Ciocolata Unt De Arahide Emapanadas

Ciocolata Unt De Arahide Emapanadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați unt de arahide cu ciocolată Emapanadas. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 544 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, apă, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Moartea de unt de arahide: Unt de arahide Cookie-uri cu ciocolata unt de arahide Cupe, Vegan Ciocolata Unt De Arahide Swirl Mousse Plăcintă Cu Ciocolată Unt De Arahide Sos De Agave, și Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un procesor de bucătărie, pulsați ușor toate ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați untul, tăiat în bucăți foarte mici și pulsați de mai multe ori până când sunt evidente bucăți de unt de dimensiuni de mazăre. Cu procesorul în funcțiune, adăugați apa și continuați să rulați până chiar înainte ca aluatul să se reunească (aproximativ 15 secunde). Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și formați-l într-un disc; acoperiți bine și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Umplere: topiți ciocolata și untul deasupra unui cazan dublu până se omogenizează. Se amestecă ingredientele rămase până la o culoare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul gros de 1/8 inci și tăiați cercurile cu un tăietor rotund de prăjituri de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
5
Combinați oul și apa și periați cercurile cu spălarea ouălor. Puneți amestecul de unt de arahide în centrul fiecărei runde. Îndoiți cercul peste 1 parte pentru a forma o formă de semilună și sigilați marginile ferm folosind degetele. Folosind o furculiță cu făină, apăsați marginile empanadelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
6
Ungeți empanadele cu spălare de ouă și praf imediat cu zahărul cofetarilor folosind o sită de făină sau o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
CernereCernere
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 400 de grade F timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista