Ciocolata Unt De Arahide Emapanadas

Ciocolata Unt De Arahide Emapanadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați unt de arahide cu ciocolată Emapanadas. Această rețetă servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 544 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, apă, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Moartea de unt de arahide: Unt de arahide Cookie-uri cu ciocolata unt de arahide Cupe, Vegan Ciocolata Unt De Arahide Swirl Mousse Plăcintă Cu Ciocolată Unt De Arahide Sos De Agave, și Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un procesor de bucătărie, pulsați ușor toate ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Adăugați untul, tăiat în bucăți foarte mici și pulsați de mai multe ori până când sunt evidente bucăți de unt de dimensiuni de mazăre. Cu procesorul în funcțiune, adăugați apa și continuați să rulați până chiar înainte ca aluatul să se reunească (aproximativ 15 secunde). Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și formați-l într-un disc; acoperiți bine și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Umplere: topiți ciocolata și untul deasupra unui cazan dublu până se omogenizează. Se amestecă ingredientele rămase până la o culoare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4
Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul gros de 1/8 inci și tăiați cercurile cu un tăietor rotund de prăjituri de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
5
Combinați oul și apa și periați cercurile cu spălarea ouălor. Puneți amestecul de unt de arahide în centrul fiecărei runde. Îndoiți cercul peste 1 parte pentru a forma o formă de semilună și sigilați marginile ferm folosind degetele. Folosind o furculiță cu făină, apăsați marginile empanadelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Ungeți empanadele cu spălare de ouă și praf imediat cu zahărul cofetarilor folosind o sită de făină sau o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
CernereCernere
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 400 de grade F timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista