Ciocolata Pecan Torte
Ciocolata Pecan Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 169 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă clasică, făină, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolata Pecan Torte, Ciocolata Pecan Torte, și Ciocolata-Bourbon Pecan Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 191°. ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 9 inci și tapetați cu pergament.
Pulsați pecanii cu făină în robotul de bucătărie până la măcinat fin. Pune deoparte. Într-un castron mare, combinați ciocolata tocată, cacao și 3/4 cană de zahăr.
Bateți până se topește ciocolata.
Bateți gălbenușurile și romul. Pune deoparte.
Combinați albușurile de ou cu crema de tartru în bolul de amestecare. Bateți pe mediu până se formează vârfuri moi. Se presară treptat în restul de zahăr; bate la înălțime până se înțepenește, dar nu se usucă.
Bateți făina și nucile pecan în amestec. Îndoiți aproximativ 1/4 de albușuri de ou în amestec de ciocolată pentru a-l ușura. Îndoiți albușurile rămase. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită; nivelați partea superioară.
Coaceți 20-25 de minute sau până când scobitoarea iese cu câteva firimituri umede agățate de ea. Se răcește în tigaie, pe un raft. Tortul se va scufunda în centru. Glisați un cuțit mic în interiorul tigaiei pentru a detașa tortul. Inversați tortul; scoateți tigaia și căptușeala de hârtie. Întoarceți partea dreaptă în sus pe platou sau lăsați tortul pe fundul tigaiei și așezați-l pe platou. Pentru a servi, sita pe zahăr pudră; se acoperă cu frișcă clasică, dacă se dorește.