Ciocolata Panna Cottas

Ciocolata Panna Cottas
Rețeta de ciocolată Panna Cottas ar putea satisface pofta ta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 199 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, zahăr, iaurt grecesc fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Ciocolată Individuală "Panna Cottas", și Căpșuni-Lămâie Panna Cottas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, presărați gelatină peste 1/2 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați și lăsați să stea încă 10 minute pentru ca gelatina să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Într-o cratiță medie, bateți restul de 1 1/2 căni de lapte, zahărul, ciocolata semidulce și cacao la foc mediu-mare până la abur, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Adăugați amestecul de gelatină și bateți ușor până se dizolvă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Lăsați să se răcească 15 minute.
6
Într-un castron mare, bateți iaurtul cu vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă și se amestecă amestecul de ciocolată printr-o strecurătoare fină în iaurt, apoi se amestecă amestecurile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
8
Ulei 8 ramekins (Dimensiune 2/3 cană). Împărțiți amestecul de iaurt între ramekins. Se răcește, acoperit, până la set, 4 1/2 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Rulați o mică spatulă metalică între Panna cottas și părțile laterale ale ramekins pentru a slăbi. Scufundați ramekins 1 la un moment dat chiar sub margine în apă fierbinte până când marginile desertului se înmoaie, 20 până la 30 de secunde; ridicați și uscați fundul ramekin. Inversați o farfurie mică peste fiecare. Țineți placa și ramekin împreună și dați o agitare fermă pentru a elibera panna cotta, ușurând-o ușor cu spatula, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Împrăștiați așchii de ciocolată peste deserturi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista