Ciocolata Panna Cottas
Rețeta de ciocolată Panna Cottas ar putea satisface pofta ta Creolă în jurul valorii de 45 minute. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 199 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, zahăr, iaurt grecesc fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Ciocolată Individuală "Panna Cottas", și Căpșuni-Lămâie Panna Cottas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, presărați gelatină peste 1/2 cană de lapte.
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați și lăsați să stea încă 10 minute pentru ca gelatina să se înmoaie.
Într-o cratiță medie, bateți restul de 1 1/2 căni de lapte, zahărul, ciocolata semidulce și cacao la foc mediu-mare până la abur, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de gelatină și bateți ușor până se dizolvă, 2 până la 3 minute.
Lăsați să se răcească 15 minute.
Într-un castron mare, bateți iaurtul cu vanilie până se omogenizează.
Se toarnă și se amestecă amestecul de ciocolată printr-o strecurătoare fină în iaurt, apoi se amestecă amestecurile împreună.
Ulei 8 ramekins (Dimensiune 2/3 cană). Împărțiți amestecul de iaurt între ramekins. Se răcește, acoperit, până la set, 4 1/2 ore și până la 2 zile.
Rulați o mică spatulă metalică între Panna cottas și părțile laterale ale ramekins pentru a slăbi. Scufundați ramekins 1 la un moment dat chiar sub margine în apă fierbinte până când marginile desertului se înmoaie, 20 până la 30 de secunde; ridicați și uscați fundul ramekin. Inversați o farfurie mică peste fiecare. Țineți placa și ramekin împreună și dați o agitare fermă pentru a elibera panna cotta, ușurând-o ușor cu spatula, dacă este necesar.
Împrăștiați așchii de ciocolată peste deserturi, dacă doriți.