Ciocolata Nuc Nucă De Cocos Baruri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de nucă de nucă de ciocolată. Această rețetă servește 40 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. Un amestec de unt, nuci de plantat, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Nucă De Ciocolată, Ciocolata-Nuc-Graham Cracker Baruri, și Ciocolata Umplut Nuc-Fulgi De Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Linie tigaie 13x9-inch cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți.
Se amestecă firimiturile graham și unt; apăsați ferm pe partea de jos a tigaie pregătit.
Presărați ciocolată, nucă de cocos, nuci și stafide peste crustă.
Se toarnă lapte condensat uniform peste ingrediente în tigaie.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie înainte de a tăia pentru a servi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.