Ciocolata Neagra Crema De Zahar Ars

Ciocolata Neagra Crema De Zahar Ars
Ciocolata neagra Crincormme Brincormull ar putea fi doar vasul lateral pe care il cautati. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de topping bătut, ciocolată dulce-amăruie, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Neagra Crema De Zahar Ars, Cremă de ciocolată neagră brulee cu zahăr vanilat, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Încălziți laptele într-o cratiță grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată, amestecând ocazional, până se topește ciocolata. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Combinați gălbenușul de ou și sarea într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul uniform între 6 (4 uncii) ramekins, cupe cu cremă sau vase de copt puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 300 timp de 40 de minute sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Scoateți ramekins din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă. Acoperiți ramekins și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
8
Cerneti 1 lingurita de zahar uniform peste fiecare crema. Ținând o torță de bucătărie la aproximativ 2 inci de partea de sus a fiecărei cremă, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat. Se acoperă cu 1 lingură de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Serviți imediat cremă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 3 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista