Ciocolata Neagra Crema De Zahar Ars
Ciocolata neagra Crincormme Brincormull ar putea fi doar vasul lateral pe care il cautati. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de topping bătut, ciocolată dulce-amăruie, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Neagra Crema De Zahar Ars, Cremă de ciocolată neagră brulee cu zahăr vanilat, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Încălziți laptele într-o cratiță grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată, amestecând ocazional, până se topește ciocolata. Se amestecă extractele.
Combinați gălbenușul de ou și sarea într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul uniform între 6 (4 uncii) ramekins, cupe cu cremă sau vase de copt puțin adânci.
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci și adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 40 de minute sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins.
Scoateți ramekins din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă. Acoperiți ramekins și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Cerneti 1 lingurita de zahar uniform peste fiecare crema. Ținând o torță de bucătărie la aproximativ 2 inci de partea de sus a fiecărei cremă, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este complet topit și caramelizat. Se acoperă cu 1 lingură de topping bătut.