Ciocolata Neagra-Chunk Negrese
Reteta Ciocolata neagra-Chunk Brownies ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 471 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vanilie, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mocha-Ciocolata Neagra Bucată Negrese, Cherry Ciocolata Neagra Bucată Negrese, și Cookie-Uri De Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
Tăiați ciocolata în bucăți de aproximativ 1/2 inch; ar trebui să aveți aproximativ 2 căni. Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați jumătate din ciocolată și unt.
Încălziți într-un cuptor cu microunde la jumătate de putere (50%) doar până când ciocolata este moale și untul este topit, 1 până la 1 1/2 minute. Se amestecă până când amestecul este neted.
Lăsați să stea până când se încălzește la atingere.
Într-un castron, cu o lingură de lemn, bateți ouăle, zahărul, sarea și vanilia până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ciocolată și amestecați până se omogenizează bine.
Adăugați făină, aproximativ o treime la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Adăugați ciocolata tocată rămasă și amestecați doar până când bucățile sunt distribuite uniform.
Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie pătrată de 9 inci cu pergament de gătit, drapând puțin peste jantă. Răzuiți aluatul în tigaie; nivel de răspândire.
Coaceți într-un cuptor cu convecție 325 obișnuit sau 300 până când suprafața dezvoltă o crustă subțire (cum ar fi stratul delicat de gheață care se formează pe apa înghețată) și vârful degetului apăsat foarte ușor în centru lasă o impresie moale, 20 până la 25 de minute; aveți grijă să nu coaceți prea mult.
Se răcește complet în tigaie pe un raft, cel puțin 1 oră. Ridicați brownie pe pergament, decojiți pergamentul și așezați brownie pe o scândură.
Tăiați în 8 pătrate sau pene sau 16 triunghiuri (Vezi notele).