Ciocolata Migdale Caise Fragile

Ciocolata Migdale Caise Fragile
Reteta Ciocolata migdale caise fragile este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 84 de cenți pe porție, primești un desert care servește 6. O porție conține 688 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Ciocolata Migdale Caise Fragile, Ciocolată Migdale Fragile, și Ciocolată-Migdale-Cireșe Fragile.

Instrucțiuni

1
Ungeți o foaie de copt cu margini cu ulei vegetal. Într-un castron mic, aruncați migdalele, chipsurile de ciocolată și caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți-le pe foaia de copt, întinzându-le într-un singur strat uniform pe întreaga foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Într-o cratiță medie amestecați zahărul și apa. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand pana se dizolva zaharul. Nu amestecați după aceea. În schimb, folosind o perie de patiserie înmuiată în apă, periați părțile laterale ale tigaiei de câteva ori pentru a încorpora orice zahăr care s-a lipit de părțile laterale ale tigaiei. Continuați să gătiți până când siropul de zahăr devine maro auriu, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se toarnă cu grijă zahărul caramelizat peste amestecul de nuci pe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
foaie cookie. De asemenea, aveți grijă să nu mutați foaia de prăjituri după ce zahărul a fost turnat. Foaia de copt va fi foarte fierbinte la început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Se lasă să se răcească cel puțin 2 ore.
6
Rupeți fragilul în bucăți și așezați-l pe un vas de servit.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Brittle funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista