Ciocolata Liliko ' i Parfaits

Ciocolata Liliko ' i Parfaits
Ciocolata Liliko ' i Parfaits ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 678 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, zahăr, brownies și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Parfaits De Ciocolată, Parfaits De Ciocolată Albă, și Parfaits De Arahide De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, cu fund greu, încălziți fructul pasiunii pur și untul la foc mediu, amestecând ocazional, până la fierbere. Într-un castron mediu, bateți zahărul și gălbenușurile împreună pentru a forma o pastă. Adăugați încet lichid fierbinte, amestecând constant, până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul în tigaie și se gătește, amestecând constant, până când ajunge doar la foc mic în jurul marginilor, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-un vas de sticlă sau ceramică, acoperiți cu o bucată de folie de plastic presată pe suprafața cașului pentru a preveni formarea unei piele și răciți până la rece și ferm, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Folosind un mixer electric, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți o treime din cașul rece; apoi, folosind o spatulă de cauciuc, pliați în cașul rămas. Pune 3 sau 4 bucăți brownie în partea de jos a unui 8-oz. suc de sticlă sau alt vas de servire de dimensiuni similare. Top brownies cu aproximativ 1/4 cană cremă de fructe de pasiune, alte 3 sau 4 bucăți de brownie, apoi încă 1/4 cană cremă. Repetați cu încă 11 pahare. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Încălziți sosul de ciocolată în cuptorul cu microunde până când este cald și se scurge ușor de pe spatele unei linguri. Lingura aproximativ 1 lingura. sos de ciocolată peste fiecare parfait și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
* Găsiți fructul pasiunii pur în secțiunea congelator a celor mai bine aprovizionate magazine alimentare. Puteți cumpăra fie brownies și sos de ciocolată, fie le puteți face singur (vezi sunset.com pentru rețete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
8
Faceți înainte: puteți face crema de fructe de pasiune și asamblați parfaitele cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Adăugați sos de ciocolată în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista