Ciocolata Gateau
Gateau de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 293 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, margarină, înlocuitor de ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați G de ciocolata, Gateau Cu Alune De Ciocolată, și Deep Chocolate Gateau pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 6 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie pergament. Înveliți hârtia pergament cu spray de gătit; puneți tigaia deoparte.
Combinați ciocolata și margarina într-o cratiță mică; gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topesc ciocolata si margarina.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Combinați înlocuitorul de ou și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine.
Adăugați amestecul de înlocuire a ouălor în amestecul de ciocolată, amestecând bine cu un tel de sârmă. Se amestecă făina.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. (
Amestec va strat subțire tigaie.)
Coaceți la 325 timp de 20 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți tortul din tigaie; îndepărtați hârtia pergament și lăsați tortul să se răcească complet pe grătar.
Combinați zahărul pudră, cacao și amidonul de porumb într-o cratiță mică; amestecați treptat laptele. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Acoperiți și răciți bine.
Întindeți glazura peste tort.
Tăiați tortul în sferturi, formând 4 pene. Stivați 2 pene pentru a forma o pană stratificată; repetați cu restul de 2 pene. Dacă doriți, garnisiți cu zmeură și mentă.