Gateau de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 293 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, margarină, înlocuitor de ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați G de ciocolata, Gateau Cu Alune De Ciocolată, și Deep Chocolate Gateau pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 6 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie pergament. Înveliți hârtia pergament cu spray de gătit; puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Combinați ciocolata și margarina într-o cratiță mică; gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se topesc ciocolata si margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
4
Combinați înlocuitorul de ou și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
5
Adăugați amestecul de înlocuire a ouălor în amestecul de ciocolată, amestecând bine cu un tel de sârmă. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. (
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Amestec va strat subțire tigaie.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți la 325 timp de 20 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți tortul din tigaie; îndepărtați hârtia pergament și lăsați tortul să se răcească complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
10
Combinați zahărul pudră, cacao și amidonul de porumb într-o cratiță mică; amestecați treptat laptele. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Hârtie De Orez
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Acoperiți și răciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
12
Întindeți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Tăiați tortul în sferturi, formând 4 pene. Stivați 2 pene pentru a forma o pană stratificată; repetați cu restul de 2 pene. Dacă doriți, garnisiți cu zmeură și mentă.