Ciocolata cu banane se sfărâmă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 751 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, zahăr, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Ciocolata Cu Banane Se Sfărâmă, Cartofi dulci prăjiți cu nuci de banane se sfărâmă, și Caramele Cu Unt De Arahide Se Sfărâmă Cu Cremă De Unt De Ciocolată Topită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Pulverizați o tigaie de 8 x 8 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Se amestecă împreună feliile de banane, zahărul brun, chipsurile de ciocolată și 2 linguri de unt într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Zahăr Brun
Banane
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Combinați amestecul de copt, zahărul, pudra de cacao, restul de 2 linguri de unt și 2 linguri de lapte într-un alt castron. Folosind degetele sau o furculiță, Combinați până obțineți un crumble umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Amestec De Coacere
Unt
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți toppingul uniform peste amestecul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lasă să se răcească.
8
Când sunteți gata să serviți, bateți smântâna cu zahărul pudră.