Ciocolata-Crunch Sundae Căpșuni
Reteta Ciocolata-Crunch Sundae căpșuni ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. Cap la magazin și ridica rece bici topping biciuit gratuit, biscuiti graham ciocolata, Plantatoare piese de nuc, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Laura ' s Strawberry and Chocolate Sundae, Fruit Crunch Sundae, și OREO Crunch Sundae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați iaurtul și bucățile de graham; lingură uniform în 4 căni de desert.
Completați fiecare cu 1/2 cană de căpșuni și 1 lingură. din toppingul biciuit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.