Ciocolata Creme Brulee
Reteta crema de ciocolata Brulee este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 363 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr din trestie, ciocolată, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Amestecați smântâna și fasolea de vanilie împreună într-un cazan dublu.
Se încălzește amestecul timp de 10 până la 15 minute și se amestecă ciocolata.
Scoateți fasolea de vanilie.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună într-un bol de amestecare. Turnați încet crema de ciocolată în amestecul de ouă, amestecând continuu.
Așezați vasul peste apă fierbinte până când amestecul de cremă se îngroașă și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se toarnă în 4 (4 uncii) feluri de mâncare cu cremă.
Așezați într-o tigaie mare și adăugați suficientă apă pentru a veni la jumătatea părților laterale ale cupelor.
Coaceți până când crema este setată, aproximativ 1 oră.
Scoateți din apă și răciți. Acoperiți și refrigerați.
Presărați 1 lingură de zahăr deasupra fiecăruia și cu o torță brulee, caramelizați blatul și serviți.