Ciocolata Chip-Fulgi De Ovăz Cookie-Uri

Ciocolata Chip-Fulgi De Ovăz Cookie-Uri
Ciocolata Chip-fulgi de ovăz Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 133 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semi-dulci, scurtare, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Cookie-urile simple de ciocolată cu fulgi de ovăz ale Mamei...Cele mai bune cookie-uri de ciocolată cu fulgi de ovăz, Fulgi de ovăz afine ciocolată albă Chip Cookie-uri (aka Granola Bar cookie-uri), și Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 6 ingrediente într-un castron mare; adăugați făină, sare și bicarbonat de sodiu, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă ovăzul și chipsurile de ciocolată. Aruncați cu lingurițe pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții42
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista