Ciocolata Chip Cookie Aluat Fudge
Ciocolata Chip Cookie aluat Fudge necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 105 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, făină și alte câteva ingrediente ale cofetarilor, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fierbinte Fudge Ciocolata Chip Cookie Cookie Aluat Ice Cream Sandwich, Ciocolata Chip Cookie Aluat Fudge, și Ciocolata Chip Cookie Aluat Fudge.
Instrucțiuni
Aliniați un vas de copt de 9x9 inci cu folie de aluminiu și puneți-l deoparte.
Pentru a face bucățile de aluat pentru prăjituri, amestecați margarina topită, zahărul brun și sarea într-un bol. Se amestecă făina pentru a face un aluat și se frământă în 1/4 cană de chipsuri de ciocolată. Formați aluatul într-un disc de aproximativ 1/2 inch până la 3/4 inch grosime, așezați-l pe o foaie de folie de plastic, apoi modelați discul într-un pătrat cu mâinile.
Așezați bucata pătrată de aluat în congelator timp de aproximativ 10 minute, până când este rece și rigidă, apoi feliați-o în bucăți pătrate de 1/2 inch. Refrigerați bucățile de aluat în timp ce faceți crema de brânză fudge.
Se amestecă împreună crema de brânză și zahărul cofetarilor într-un bol până se omogenizează și se amestecă chipsurile de ciocolată topită și extractul de vanilie.
Îndoiți ușor bucățile de aluat și împrăștiați bomboanele în vasul pregătit. Refrigerați cel puțin 1 oră sau până când este ferm și scoateți bomboanele din vasul căptușit cu folie.
Tăiați în pătrate și serviți.