Bombe de cireșe de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 769 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.56 pe portie. Un amestec de extract de vanillan, sirop de cireșe, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Ciocolata Cherry Bombe, Ciocolata Cherry Bombe, și Cireșe dulci-ciocolată Bombe.
Instrucțiuni
1
Tapetați un pahar de 1 1/2 litru sau un vas inoxidabil cu folie de plastic, lăsând suficient exces atârnat peste margine și lipiți-l în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Într-o oală medie, combinați cireșele, 1 cană de zahăr, suc de lămâie, kirsch și 3/4 cană de apă. Se fierbe la foc mediu-mare până se eliberează sucul din cireșe și fructele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cireșe
Kirsch
Fructe
Suc
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se amestecă amidonul de porumb cu 2 linguri de apă pentru a face o suspensie și se adaugă la amestecul de cireșe. Se fierbe, amestecând, încă 2 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Cireșe
Apă
4
Scoateți sosul de cireșe de pe foc, ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Sos
5
Puneți sosul de cireșe la congelator sau într-o baie de gheață pentru a se răci până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Sos
Gheață
6
Folosind un tel de sârmă, bateți 2 căni de smântână grea, restul de 1/4 cană de zahăr și vanilie împreună până se formează vârfuri moi. Folosind o spatulă de cauciuc, împăturiți frișca în jumătate din amestecul de cireșe (2 căni) pentru a face o mousse ușoară nu exagerați, este în regulă dacă există dungi de smântână în umplutură. Îndoiți ușor fisticul. Scoateți vasul căptușit cu plastic din congelator și lingurați mousse-ul de cireșe în el, umplându-l până la vârf și răspândind uniform în jurul jantei. Congelați din nou timp de cel puțin 8 ore, astfel încât mousse-ul să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă
Nuci De Fistic
Vanilie
Cireșe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
Bol
7
Încălziți restul de 1 cană de smântână și ciocolata într-o oală la foc mediu-mic. Amestecați pentru a topi ciocolata complet și neteziți-o în cremă. Se răcește până se încălzește la atingere, ciocolata ar trebui să fie în continuare turnabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scoateți vasul cu mousse de cireșe din congelator și răsturnați-l, cu partea de jos în sus, pe un suport de sârmă așezat peste o tigaie. Îndepărtați cu grijă plasticul și turnați ganache de ciocolată peste bombe pentru a-l acoperi complet, permițând excesului să picure în tava. Lipiți bombele de cireșe de ciocolată înapoi în congelator pentru a se răci. Folosind câteva spatule plate, scoateți cu grijă bomba din raft și puneți-o pe un platou răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Tigaie
9
Se taie în pene; se servește cu sosul de cireșe rezervat.