Ciocolata Cheesecake V

Ciocolata Cheesecake V
Ciocolata Cheesecake v necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 766 calorii. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, smântână, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (140 grade C). Folosind o furculiță, combinați untul topit și firimiturile de prăjituri. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci pentru a forma crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză, zahărul și ouăle până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză cremă în crustă. Se amestecă 2 uncii de ciocolată topită în amestecul de brânză cremă rămas, apoi se toarnă peste primul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți cheesecake pe raftul central al cuptorului preîncălzit timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se răcească complet în tigaie, apoi tăiați marginile cu un cuțit pentru a slăbi cheesecake-ul înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron mediu, combinați 6 uncii de ciocolată topită și smântână, amestecând până la amestec. Amestec de lingură deasupra cheesecake-ului răcit. Păstrați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista