Ciocolata Cheesecake V
Ciocolata Cheesecake v necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 766 calorii. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, smântână, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (140 grade C). Folosind o furculiță, combinați untul topit și firimiturile de prăjituri. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci pentru a forma crusta.
Într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză, zahărul și ouăle până se amestecă.
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză cremă în crustă. Se amestecă 2 uncii de ciocolată topită în amestecul de brânză cremă rămas, apoi se toarnă peste primul strat.
Coaceți cheesecake pe raftul central al cuptorului preîncălzit timp de 50 de minute.
Lăsați să se răcească complet în tigaie, apoi tăiați marginile cu un cuțit pentru a slăbi cheesecake-ul înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei.
Într-un castron mediu, combinați 6 uncii de ciocolată topită și smântână, amestecând până la amestec. Amestec de lingură deasupra cheesecake-ului răcit. Păstrați la frigider până când este gata de servit.