Ciocolata Cheesecake v necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 766 calorii. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ouă, smântână, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (140 grade C). Folosind o furculiță, combinați untul topit și firimiturile de prăjituri. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci pentru a forma crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți împreună crema de brânză, zahărul și ouăle până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză cremă în crustă. Se amestecă 2 uncii de ciocolată topită în amestecul de brânză cremă rămas, apoi se toarnă peste primul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Coaceți cheesecake pe raftul central al cuptorului preîncălzit timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să se răcească complet în tigaie, apoi tăiați marginile cu un cuțit pentru a slăbi cheesecake-ul înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron mediu, combinați 6 uncii de ciocolată topită și smântână, amestecând până la amestec. Amestec de lingură deasupra cheesecake-ului răcit. Păstrați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat