Ciocolata Chai Latte Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Chai Latte cu ciocolată. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, lapte, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Chai Latte condimentat amestecați fursecurile cu glazură de cremă de vanilie, Amestec De Ceai Chai Latte, și Ceai Chai Latte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mic, aruncați chipsuri de ciocolată cu 1 lingură de amestec de tort. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, 1/4 cană de amestec de latte Chai uscat, apa, uleiul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsurile de ciocolată acoperite.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră și untul până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mic cu microunde, laptele cu microunde la 10 până la 15 secunde sau până când este foarte cald. Se amestecă 1 lingură de amestec uscat de chai latte până se dizolvă; se amestecă în amestecul de zahăr pudră până se omogenizează și se întinde.
Se întinde peste tort. Chiar înainte de servire, presărați scorțișoară. Depozitați ușor acoperit.