Ciocolata Caramel Diamante
Ciocolata Caramel diamante ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 42 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 58 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, unt, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Diamante Pecan Caramel Sărat, Diamante De Cireșe Acoperite Cu Ciocolată, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie de ceară.
Tăiați ciocolata în bucăți mici. Într-un cazan dublu sau într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, topiți ciocolata și untul, amestecând până se omogenizează.
Scoateți partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc și amestecați zahărul în amestecul de ciocolată.
Bateți ouăle 1 la un moment dat până se combină bine. Cerneti faina si pudra de cacao peste amestecul de ciocolata si bateti pana se combina.
Se toarnă aluatul în tava de copt și se coace în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat, aproximativ 20 de minute. Se răcește tortul complet în tigaie pe un suport și se inversează pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de ceară.
Se taie ciocolata. Într-o cratiță grea uscată gătiți zahărul la foc moderat, fără a amesteca, până când începe să se topească. Continuați să gătiți zahăr, amestecând cu o furculiță, până la un caramel auriu adânc.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați smântână (amestecul se va bule și se va aburi). Se fierbe amestecul, amestecând, până se dizolvă caramelul.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ciocolată, amestecând până când amestecul este neted.
Se toarnă ganache deasupra tortului și se netezește cu o spatulă. Chill tort, neacoperit, cel puțin 30 de minute și, acoperit, până la 3 zile.
Ungeți ușor o foaie de copt.
Într-o cratiță mică și uscată, gătiți zahărul la foc moderat, amestecând încet cu o furculiță (pentru a ajuta zahărul să se topească uniform), până la un caramel auriu pal. Continuați să gătiți caramel, fără a amesteca, rotiți ușor tigaia, până la aur.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați caramelul pe foaia de copt. Se răcește complet caramelul.
Scoateți caramelul din foaia de copt cu degetele și într-un procesor de alimente pulsați caramelul până când este măcinat grosier.
Presărați caramelul măcinat uniform deasupra tortului și cu un cuțit ascuțit tăiați tortul în diamante de 1 1/4 inch.