Ciocolata calda azteca
Ciocolata caldă Aztec este o băutură care servește 4. Pentru 2,7 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 703 calorii , 12 g de proteine și 59 g de grăsimi . 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Dacă aveți la îndemână ciocolată mexicană disc, baton de scorțișoară, boabe de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60% . Rețete similare sunt cupcakes cu ciocolată caldă cu mentă , ciocolată caldă belgiană și ciocolată caldă fără lactate .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru ciocolata fierbinte: Aduceți laptele la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mediu-înalt.
Adăugați ciocolata, chile guajillo, batonul de scorțișoară și boabele de vanilie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți timp de 10 minute, amestecând constant pentru a dezvolta puțină spumă și a topi complet ciocolata.
Scoateți ardeiul, boabele de vanilie și batonul de scorțișoară din amestecul fierbinte.
Pentru frișcă: În bolul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu de tel sau într-un castron mare de sticlă cu un mixer manual, bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahărul pudră și bateți până la vârfuri tari.
Turnați ciocolata fierbinte într-o cană. Se pune frișca și se pudrează cu scorțișoară și pudră de chili.