Ciocolata Biscoff Trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați trufele de ciocolată Biscoff. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 88 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână biscuiți, scorțișoară, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 93 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crocant Ciocolata Biscoff Trufe, Biscoff Cookie Trufe, și Biscoff Nutella Truffles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos mediu, cu fund greu, încălziți smântâna grea la foc mediu mic până se încălzește.
Adăugați ciocolată și gătiți, amestecând frecvent, până se topește. Se amestecă vanilia, se scoate focul și se amestecă imediat Biscoff răspândit până când amestecul este neted.
Se toarnă amestecul într-un castron și se congelează până când este ferm, dar flexibil, aproximativ 1 1/2 ore.
Se toarnă scorțișoară într-un castron puțin adânc. Scoateți o lingură de amestec și rulați între palmele mâinii până se rotunjește.
Rulați trufa în scorțișoară pentru a acoperi și așezați pe o farfurie. Continuați cu amestecul rămas.
Puneți trufele înapoi la congelator timp de 10 minute pentru a se rigidiza.