Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace

Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace
Ciocolata-alune răspândit no-coace este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 30 de porții. Acest condiment are 242 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, zahăr, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Răspândirea Alunelor De Ciocolată, Răspândirea Alunelor De Ciocolată, și Răspândirea Alunelor De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați un vas de copt de 8 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul, extractul de vanilie și sarea în untul topit; se aduce la fierbere și se gătește și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Reduceți căldura la mediu; adăugați untul de arahide și răspândirea de ciocolată-alune. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
4
Se ia de pe foc și se adaugă ovăzul; amestecați pentru a acoperi uniform. Aruncați amestecul în vasul de copt pregătit; se întinde într-un strat uniform folosind o spatulă sau o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați amestecul să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
6
Scoateți din vasul de copt, ridicându-l de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Tăiați în bare pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista