Ciocolata-Alune Răspândit Nu-Coace
Ciocolata-alune răspândit no-coace este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 30 de porții. Acest condiment are 242 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, zahăr, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Răspândirea Alunelor De Ciocolată, Răspândirea Alunelor De Ciocolată, și Răspândirea Alunelor De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați un vas de copt de 8 inci cu folie de aluminiu.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă zahărul, extractul de vanilie și sarea în untul topit; se aduce la fierbere și se gătește și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Reduceți căldura la mediu; adăugați untul de arahide și răspândirea de ciocolată-alune. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă ovăzul; amestecați pentru a acoperi uniform. Aruncați amestecul în vasul de copt pregătit; se întinde într-un strat uniform folosind o spatulă sau o lingură.
Lăsați amestecul să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
Scoateți din vasul de copt, ridicându-l de folie.
Tăiați în bare pentru a servi.