Ciocolata-Alune De Padure Suc De Fructe De Padure

Ciocolata-Alune De Padure Suc De Fructe De Padure
Ciocolata-alune souffl Circulara Cr Rumpepes ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colectia de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de alune, lichior cu aromă de alune, cum ar fi frangelico, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Sufleu De Ciocolată Cu Alune, Clătite Cu Alune De Căpșuni, și Reteta Escoffier ' s Hazelnut souffl pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, coaceți nucile într-o tigaie lată de 8 sau 9 inci până se rumenesc ușor sub piele, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă pe un prosop; îndoiți prosopul pentru a închide nucile și frecați pachetul între mâini pentru a îndepărta cât mai multă piele maro de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Lasă să se răcească. Ridicați piulițele de la prosop, lăsând piei în urmă. Rotiți nucile într-un robot de bucătărie sau blender cu lichior până se formează o pastă netedă; răzuiți părțile recipientului după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mare, amestecați frisca până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată și amestecați până când sosul este neted. Măsurați 1/4 cană de sos de ciocolată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; pus deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pasta de lichior de alune în sosul de ciocolată în tigaie, cuibăriți în apă cu gheață și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă adesea până când amestecul se răcește la temperatura camerei, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
(din Cutie)(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-un castron adânc cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru până când formează o spumă groasă. Continuați să bateți, adăugând treptat zahăr granulat și până când albii dețin vârfuri distincte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă aproximativ 1/4 din albușurile bătute în amestecul de ciocolată-alune. Răsturnați amestecul de ciocolată-alune în castron cu albușurile rămase și pliați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați CRPE pe un blat, cu laturile palide în sus și ușor depărtate. Movilă porțiuni egale de amestec de ciocolată-alune în centrul crpes și pliați rapid toate părțile crpe peste umplutură pentru a închide, făcând pachete de 3 până la 3 1/2 inci pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
10
Așezați pachetele cu cusătura în jos.
11
Unt 6 ramekins de mică adâncime (5-la 6-in.- runde largi sau 4-cu 6-in. ovale) și așezați 1 crpe umplut, cusătură în jos, în fiecare fel de mâncare. Sau aranjați CRPE - urile ușor depărtate într - o tigaie unsă cu unt de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Coaceți în cuptorul obișnuit 400 sau cuptorul cu convecție 375 până când centrele abia se mișcă când sunt atinse ușor, 10 până la 15 minute. Dacă sosul de ciocolată rezervat în castron s-a solidificat, încălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) timp de aproximativ 1/2 minut, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Serviți desertul în ramekins sau folosiți o spatulă largă pentru a transfera pe farfurii. Cerneti zaharul pudra peste CRPE. Se acoperă cu înghețată și sos de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista