Ciocolata alba trosnita de nuci

Ciocolata alba trosnita de nuci
Crackle de ciocolată albă cu nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 33 și costă 30 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 193 de calorii. Un amestec de nuci de macadamia, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 13%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crackle de ciocolată cu mentă, Crackle duble de ciocolată și Crackle de ciocolată-portocale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zaharurile până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, crema de tartru și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă ciocolata și nucile. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră sau până când sunt ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Rulați în 1 inch. bile. Scufundați fiecare biluță pe jumătate în apă, apoi în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați partea de zahăr în sus, la 2 inchi una de cealaltă, pe foi de copt neunsate; aplatizați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți la 400° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții33
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista