Ciocolata Alba Cu Afine Crema De Zahar Ars

Ciocolata alba cu Afine Crema de zahar ars este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 598 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, cuburi de gheață, garnitură: afine cu zahăr și mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Ciocolata alba crema de zahar ars, și Cremă De Ciocolată Albă Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană smântână și ciocolată albă într-o cratiță grea; gatiti la foc mic, amestecand continuu, 2-3 minute sau pana cand ciocolata se topeste.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și restul de 1 1/2 căni de cremă.
Bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr până când zahărul este dizolvat și amestecul este gros și galben pal.
Adăugați amestecul de smântână, amestecând până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron mare.
Lingura 1 1/2 Lingura. sos de afine în fiecare din 6 (4-oz.) ramekins.
Se toarnă amestecul de smântână și ouă uniform în ramekins; așezați ramekins într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați apă în tigaie la adâncimea de 1/2 inch.
Coaceți la 300 timp de 45 până la 55 de minute sau până când marginile sunt setate. Răciți cremele în tigaie pe un suport de sârmă 25 de minute.
Scoateți ramekins din Baia de apă; acoperiți și răciți 8 ore.
Presărați 1 1/2 până la 2 lingurițe. zahăr rămas uniform peste fiecare ramekin. Umpleți o tigaie mare de prăjire sau o tigaie de jeleu de 15 x 10 x 1 inch cu gheață; aranjați ramekins în tigaie.
Se fierbe 5 inci de la căldură 3 până la 5 minute sau până când zahărul este topit și caramelizat.
White Chocolate-Banana Creme Brulee: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin Pasul feliați 2 banane în felii groase de 1/4 inch; aruncați bananele cu 1/3 cană de zahăr. Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați banane și gătiți 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Linia de fund de 6 (4-oz.) ramekins uniform cu felii de banane.
Se toarnă amestecul de cremă uniform în ramekins; așezați ramekins într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați apă în tigaie la adâncimea de 1/2 inch. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.