Ciocolata alba-caju Butterscotch Blondies ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Butterscotch Ciocolata Bucată Blondies, Paleo Caju Ciocolata Chip Blondies, și Turtă Dulce Ciocolată Albă Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați fundul tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Adăugați ouă; bate la viteză medie-mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Adăugați făina, praful de copt și sarea; bate la viteză mică până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Cu lingura, amestecați ciocolata albă și 3/4 cană de caju până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Caju
5
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați cu restul de 1/2 cană de caju; apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când marginile par uscate, centrul este setat și scobitoarea introdusă la 2 inci de marginea tigaiei iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.