Ciocolata Acoperite Covrig Plăcintă # LovethePie

Ciocolata Acoperite Covrig Plăcintă # LovethePie
com / rețete / covrig acoperit cu ciocolată-toffee-207409">covrig acoperit cu ciocolată Toffee, și Ciocolata Acoperite Covrig Blondies.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un robot de bucătărie combinați covrigi, 1/4 cană zahăr brun și unt; amestecați până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Apăsați ferm amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți crusta până la parfumat și doar de cotitură de aur, 10 la 15 minute; rece. Într-o cratiță medie, amestecați împreună 1/2 cană zahăr brun ușor ambalat, amidon de porumb, cacao, sare și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se pune la foc mediu și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Bateți gălbenușurile de ou. Gatiti, amestecand continuu, pana cand crema se ingroasa si fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata dulce-amăruie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă și amestecați ocazional până când crema se răcește. În timp ce crema se răcește, faceți o ganache de ciocolată pentru a acoperi crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți ciocolata semi-dulce tocată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Încălziți 1/4 cană + 2 linguri de frișcă grea în cuptor cu microunde aproximativ 30-40 de secunde (doar până fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Se toarnă smântână caldă peste ciocolată și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
10
Se toarnă peste crusta de plăcintă răcită, folosind o spatulă de cauciuc pentru a ajuta la răspândirea ciocolatei pe părțile laterale și pe întregul fund al crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Puneți la frigider sau congelator până când este setat.
12
Se toarnă cremă în crustă răcită cu ganache întărit și se presează folie de plastic direct pe suprafață. Se răcește până la ferm, 4 ore sau până la o zi. Bateți smântâna și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi, întindeți-le peste plăcintă și garnisiți cu covrigi în plus și așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista