com / rețete / covrig acoperit cu ciocolată-toffee-207409">covrig acoperit cu ciocolată Toffee, și Ciocolata Acoperite Covrig Blondies.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un robot de bucătărie combinați covrigi, 1/4 cană zahăr brun și unt; amestecați până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Apăsați ferm amestecul în părțile inferioare și în sus ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Coaceți crusta până la parfumat și doar de cotitură de aur, 10 la 15 minute; rece. Într-o cratiță medie, amestecați împreună 1/2 cană zahăr brun ușor ambalat, amidon de porumb, cacao, sare și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Hârtie De Orez
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se pune la foc mediu și se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Bateți gălbenușurile de ou. Gatiti, amestecand continuu, pana cand crema se ingroasa si fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata dulce-amăruie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Căpșuni La Picior
6
Puneți tigaia într-un castron cu gheață și apă și amestecați ocazional până când crema se răcește. În timp ce crema se răcește, faceți o ganache de ciocolată pentru a acoperi crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți ciocolata semi-dulce tocată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Încălziți 1/4 cană + 2 linguri de frișcă grea în cuptor cu microunde aproximativ 30-40 de secunde (doar până fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
9
Se toarnă smântână caldă peste ciocolată și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
10
Se toarnă peste crusta de plăcintă răcită, folosind o spatulă de cauciuc pentru a ajuta la răspândirea ciocolatei pe părțile laterale și pe întregul fund al crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Puneți la frigider sau congelator până când este setat.
12
Se toarnă cremă în crustă răcită cu ganache întărit și se presează folie de plastic direct pe suprafață. Se răcește până la ferm, 4 ore sau până la o zi. Bateți smântâna și zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi, întindeți-le peste plăcintă și garnisiți cu covrigi în plus și așchii de ciocolată.