Ciocolata
Ciocolata este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 133 calorii. Dacă aveți extract de vanillan, lapte, sirop de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Ciocolată! Ciocolată! Ciocolată! Tort Bundt Cu Glazură De Ciocolată.
Instrucțiuni
La un blender adăugați jumătate din lapte, jumătate din laptele evaporat, avocado, banane, miere, cacao și vanilie. Se amestecă până se combină bine și se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă laptele rămas și laptele evaporat și se amestecă timp de 10 secunde până se încorporează bine.
Stropiți fiecare matriță de gheață cu 1 linguriță de sirop de ciocolată. Împărțiți amestecul de lapte între matrițe, umplând fiecare la 1/4 inci de sus. Acoperiți matrițele cu capacul (introduceți bețe de gheață, dacă este necesar) și congelați peste noapte. Pentru a desface, înmuiați matrița în apă caldă timp de 30 de secunde pentru a slăbi gheața.