Cioccolata Caldă (Ciocolată Caldă În Stil Italian)

Cioccolata Calda (ciocolată caldă în stil Italian) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cioccolata Caldă (Ciocolată Caldă În Stil Italian), Ciocolata Calda Italiana {Cioccolata Calda}, și Biscotti al Cioccolatan E Arancia (biscuiți cu ciocolată portocalie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați pudra de cacao și zahărul împreună într-o cratiță mică. Amestecați 1 1/2 căni de lapte în cratiță până când zahărul s-a dizolvat.
Se pune la foc mic; aduceți încet amestecul la foc mic.
Bateți 2 linguri de lapte împreună cu amidonul de porumb într-o cană mică; bateți încet suspensia de amidon de porumb în amestecul de cacao. Continuați să gătiți, amestecând continuu, până când ciocolata fierbinte atinge o grosime asemănătoare budincii, 2 până la 3 minute.