Cină Ușoară De Curcan Cu Tigaie

Cina ușoară de curcan cu tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $10.74 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 175g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 1066 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, făină, conserve de lingonberry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina de curcan și Okra Skillet, Cina de curcan cu cartofi dulci într - o tigaie, și Taco Quinoa Curcan Tigaie Cina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. condimentați Cotletele de curcan cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mare până când strălucește.
Adăugați cotletele și gătiți până se rumenesc pe o parte, aproximativ 4 minute, apoi răsturnați și repetați pe cealaltă parte.
Scoateți și puneți deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți lingura rămasă de ulei la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați legumele și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute, amestecând. Se condimentează cu sare, piper și fulgi de chile, dacă se utilizează.
Adăugați crenguța de rozmarin și transferați la cuptor. Gatiti timp de 6 minute.
Așezați Cotletele de curcan deasupra legumelor și reveniți la cuptor. Continuați să gătiți până când legumele sunt fragede și curcanul înregistrează 155 de litri F pe un termometru cu citire instantanee, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Transferați într-un platou de servire și cort cu folie.
Ștergeți tigaia și reveniți la foc mediu-mare.
Adăugați untul și făina, amestecând pentru a combina.
Adăugați bulionul și aduceți la fierbere, amestecând împreună până se îngroașă, aproximativ două minute. Se condimentează cu sare și piper. Dacă doriți, rotiți în conserve de smochine și serviți cu curcanul.