Cină Ușoară Cu Coaste Scurte De Vită Cu Aragaz Lent
Cina ușoară de carne de vită cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1073 calorii, 37g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcovi tăiați pentru copii, fasole, sos de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Coaste scurte de vită cu aragaz lent, Coaste Scurte De Vită Cu Aragaz Lent, și Coaste Scurte De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragaz lent de 5 până la 6 litri și tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați coaste cu sare condimentată. Gatiti coastele in tigaie la foc mediu-mare 6 pana la 8 minute, intorcand ocazional, pana se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți coastele din tigaie cu furculiță sau clești; așezați în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Adăugați cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
5
Se amestecă supa, sosul de chili, sosul Worcestershire și ardeiul de usturoi într-un castron mic; se toarnă peste coaste și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore.
7
Degresați și aruncați grăsimea, dacă doriți. Se amestecă fasolea verde. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.