Reteta simplu cina friptură Teriyaki este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $5.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, apă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Black Kettle ' s Pasta cu unt de usturoi-faceți o cină simplă de paste cu doar câteva ingrediente care au gustul că ați pus multă muncă în cină, Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă, și Steak Teriyaki.
Instrucțiuni
1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras in unt 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ciupercile. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți amestecul de legume din tigaie; acoperiți pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați fripturi de vită cu usturoi sare și piper. În aceeași tigaie, gătiți fripturile la foc mediu 6 până la 8 minute, rotind o dată sau de două ori, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Friptură
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Întoarceți legumele în tigaie. Se amestecă glazura teriyaki și apa în legume și lingură peste fripturi. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand ocazional legumele, pana se incalzeste bine.