Cină Simplă Cu Friptură Teriyaki

Cină Simplă Cu Friptură Teriyaki
Reteta simplu cina friptură Teriyaki este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $5.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, apă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Black Kettle ' s Pasta cu unt de usturoi-faceți o cină simplă de paste cu doar câteva ingrediente care au gustul că ați pus multă muncă în cină, Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă, și Steak Teriyaki.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras in unt 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ciupercile. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți amestecul de legume din tigaie; acoperiți pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați fripturi de vită cu usturoi sare și piper. În aceeași tigaie, gătiți fripturile la foc mediu 6 până la 8 minute, rotind o dată sau de două ori, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întoarceți legumele în tigaie. Se amestecă glazura teriyaki și apa în legume și lingură peste fripturi. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand ocazional legumele, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
LegumeLegume
FripturăFriptură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista