Cină Simplă Cu Friptură Teriyaki

Reteta simplu cina friptură Teriyaki este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $5.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, apă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Black Kettle ' s Pasta cu unt de usturoi-faceți o cină simplă de paste cu doar câteva ingrediente care au gustul că ați pus multă muncă în cină, Cina în seara asta: friptură de fustă cu sos de friptură de casă, și Steak Teriyaki.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras in unt 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ciupercile. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt fragede.
Scoateți amestecul de legume din tigaie; acoperiți pentru a se menține cald.
Presărați fripturi de vită cu usturoi sare și piper. În aceeași tigaie, gătiți fripturile la foc mediu 6 până la 8 minute, rotind o dată sau de două ori, până la coacerea dorită.
Întoarceți legumele în tigaie. Se amestecă glazura teriyaki și apa în legume și lingură peste fripturi. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand ocazional legumele, pana se incalzeste bine.