Cină cu șuncă, Broccoli și tigaie de orez
Această rețetă servește 4 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 50 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, amestec de orez, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați O Tigaie Orez, Broccoli & Cina De Pui, Cina cu Taco de pui și tigaie de orez, și Cina de pui cu mere de afine și tigaie de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și orezul din amestec; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute sau până când ceapa începe să gătească. Se amestecă în apă și conținutul pachetului de condimente din amestec; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 10 minute.
Se amestecă broccoli și șuncă; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când broccoli este crocant și orezul este fraged.