Cinnamon Teacake
Cinnamon Teacake necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 376 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cinnamon Teacake, Cinnamon Teacake, și Cinnamon Teacake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie rotundă de 6 inci.
Topiți 7 linguri de unt. Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați untul topit, 1/2 cană de zahăr alb, 1 lingură de scorțișoară și făina care se ridică singură pentru a forma un aluat moale.
Adăugați laptele și amestecați din nou până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți tortul din cuptor și puneți-l deoparte. Odată ce tortul este suficient de rece pentru a se descurca, scoateți-l din tigaie și așezați-l pe un vas de servit.
Într-o cratiță se topește 1 lingură de unt și se amestecă cu 1 lingură de zahăr alb și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Se întinde deasupra tortului.
Într-un castron mic se amestecă împreună restul de 1/4 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de scorțișoară.