Cinnamon Pinwheels
Cinnamon Pinwheels este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 77 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, extract de vanilan, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Scorțișoară - Zahăr Pinwheels, Cinnamon Cranberry Pinwheels, și Pâine Rapidă Bottoms-Up Scorțișoară-Caramel Pinwheels.
Instrucțiuni
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Bateți untul și zahărul granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți oul și vanilia până se încorporează. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți până se combină.
Scoateți jumătate din aluat și înfășurați în folie de plastic.
Adăugați extractul de scorțișoară, pudra de cacao și colorantul alimentar în aluatul rămas și bateți până se încorporează; înfășurați în folie de plastic. Refrigerați ambele bucăți de aluat până când sunt ferme, aproximativ 1 oră.
Praf aluatul cu făină și rulează fiecare bucată pe hârtie pergament într-un dreptunghi de 10 pe 11 inci. Întoarceți aluatul roșu deasupra aluatului simplu; scoateți bucata superioară de pergament și tăiați marginile.
Presărați scorțișoara măcinată și zahărul șlefuit deasupra. Pornind de la un capăt scurt, înfășurați bine aluatul, folosind pergamentul pentru a ajuta; rotiți jurnalul în zahăr șlefuit. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament. Feliați bușteanul în cruce cu grosimea de 1/4 inch; aranjați feliile la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foile de copt.
Coaceți, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când sunt ușor pufoase și ușor aurii pe fund, 12 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați în rafturi pentru a se răci.
Sursă foto: Johnny Miller