Cinnamon Peach Cobbler
Cinnamon Peach Cobbler este o rețetă sudică care servește 8. O porție conține 154 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cinnamon-Peach Cobbler, Scorțișoară Biscuit Piersic Cobbler, și Miere Scorțișoară Piersic Cobbler.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați piersicile, zahărul, 1 lingură de amestec de biscuiți și scorțișoara.
Transferați într-o mică adâncime unsă 1-1/2-qt. vas de copt.
Într-un alt castron, combinați zahărul brun și amestecul de biscuiți rămas.
Tăiați untul până se sfărâmă. Se amestecă laptele până se omogenizează.
Aruncați cu linguri rotunjite pe amestecul de piersici.
Coaceți la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până când blatul este maro auriu și umplutura este bulbucată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel
Cizmar în meniu? Încercați să împerecheați cu Sherry cremă, vin spumant și Port. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.