Cinci Salsa Piper

Cinci Salsa Piper
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cinci piper Salsan un try. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, condimente, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piper și cod de Salsa, Ardei roșu și salsa de roșii, și Piper Avocado Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, amestecați ceapa, roșiile, ardeii grași verzi, ardeiul gras roșu, ardeii Anaheim chile, ardeii cu banane și ardeii jalapeno. Se amestecă sosul de roșii, pasta de roșii, oțetul, roșiile tăiate cubulețe și amestecul de zahăr brun SPLENDA. Condimentează cu pudră de chili, condimente italiene și sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Aripioare De Pui Fiecare)Aripioare De Pui Fiecare)
Ardei AnaheimArdei Anaheim
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
SplendaSplenda
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în salsa pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Transferați salsa în borcane sterilizate, lăsând un spațiu de trecere de 1/2 inch și sigilați. Procesați borcanele într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute. Păstrați borcanele desigilate la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate40
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista