Cinci Salsa Piper

Cinci Salsa Piper
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cinci piper Salsan un try. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, condimente, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piper și cod de Salsa, Ardei roșu și salsa de roșii, și Piper Avocado Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, amestecați ceapa, roșiile, ardeii grași verzi, ardeiul gras roșu, ardeii Anaheim chile, ardeii cu banane și ardeii jalapeno. Se amestecă sosul de roșii, pasta de roșii, oțetul, roșiile tăiate cubulețe și amestecul de zahăr brun SPLENDA. Condimentează cu pudră de chili, condimente italiene și sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Aripioare De Pui Fiecare)Aripioare De Pui Fiecare)
Ardei AnaheimArdei Anaheim
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
SplendaSplenda
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă amidonul de porumb și apa și se amestecă în salsa pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Dientes De AjoDientes De Ajo
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Transferați salsa în borcane sterilizate, lăsând un spațiu de trecere de 1/2 inch și sigilați. Procesați borcanele într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute. Păstrați borcanele desigilate la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate40
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista