Cinci miel condimentat cu Chutney de prune

Cinci miel de condimente cu chutney de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $14.69 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 704 calorii, 69G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, cinci pudră de condimente, sos oy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma kiwi, puteți urma acest fel principal cu Kiwi-Berry Pavlova ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cinci miel condimentat cu Chutney de prune, Picior De Miel La Grătar Cu Ceapă Perlată Și Chutney De Prune, și Chutney De Prune.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, ghimbirul, kiwi-ul, sosul de pește, 1 lingură de sos de soia, ulei vegetal, 1 linguriță de cinci condimente pudră și sare într-un mic robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează.
Întindeți marinada pe ambele părți ale fiecărei bucăți de miel și dați-o la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore. Pentru a face sosul, adăugați vinul roșu, bățul de scorțișoară, pudra de cinci condimente, zahărul brun și sosul de soia într-o cratiță mică și fierbeți până când este gros și siropos.
Scoateți bățul de scorțișoară și lăsați-l deoparte.
Încălziți un grătar până când este foarte fierbinte. Atâta timp cât cotletele dvs. sunt mai subțiri de 1/2 inch, acestea ar trebui să se gătească fără a arde pe un grătar foarte fierbinte, dar dacă cotletele dvs. sunt mai groase, poate doriți să utilizați o căldură medie sau să construiți două zone de temperatură dacă utilizați cărbune.
Îndepărtați orice exces de marinată din Cotletele de miel și puneți-l pe grătar. Acoperiți și lăsați mielul netulburat până când aveți urme frumoase de grătar pe el.Întoarceți cotletele, acoperiți și grătiți până când sunt gătite la coacerea dorită.
Transferați mielul într-un platou și cort cu folie. Când carnea este gata, aduceți sosul la fiert la foc mare și adăugați prunele. Se fierbe până când prunele sunt fierte și sosul este gros (aproximativ 1-2 minute).
Serviți mielul cu chutney de prune și garnisiți cu coriandru.