Cinci Caserole De Fasole
Cinci caserole de fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, fasole lima și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Trei Caserole De Fasole, și Caserola De Fasole Cu Miez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Se sotează ceapa în grăsime de slănină; adăugați zahărul brun, muștarul, praful de usturoi, sarea și oțetul. Gatiti acoperit la foc mic 20 de minute.
Într-un vas de copt de patru litri, combinați slănina, amestecul de ceapă, fasolea de unt, fasolea lima, fasolea, fasolea garbanzo și fasolea coaptă.
Se amestecă bine și se coace acoperit timp de 1 1/2 ore. Descoperiți și coaceți cu 30 până la 45 de minute mai mult.