Cinci Brânză Salam Stromboli
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă servește 45 și costă 18 cenți pe porție. Dacă aveți ou, aluat de pizza, amestec de brânză italiană* cinci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de salam și brânză: Stromboli, Stromboli cu măsline, roșii uscate la soare, șuncă, salam și brânză, și Salam și spanac Stromboli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Împărțiți aluatul în 4 bucăți.
Rolați fiecare piesă într-un dreptunghi de 7x5 inci pe o suprafață ușor făinată.
Răspândiți 2 Linguri. sos pe fiecare dreptunghi de aluat, lăsând o margine de 1 inch în jurul tuturor părților. Se acoperă uniform cu jumătate de brânză, salam și brânză rămasă.
Rulați fiecare dreptunghi, începând de la un capăt scurt. Prindeți marginile și capetele împreună pentru a închide complet umplutura.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt acoperită cu pergament sau pulverizată cu spray de gătit. Bateți oul și apa; periați pe aluat.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se rumenesc.